Η γαστρονομική όαση του Milia Restaurant πηγάζει από τα φρέσκα προϊόντα του τόπου μας και βασίζεται στην κουλτούρα των Κρητικών, εμπλουτισμένη με καινοτόμες ιδέες και άψογη εξυπηρέτηση. Φημισμένο για την καλά μελετημένη προσέγγισή του στην ποιότητα, το Milia Restaurant φιλοξενεί μοναδικές γευστικές στιγμές και τις μετατρέπει σε αναμνήσεις.

Το βραβευμένο εστιατόριο υπό την καθοδήγηση του σεφ Βασίλη Μακράκη, υποδέχεται τους επισκέπτες του καθημερινά όλο το χρόνο* σε ένα άψογα ενορχηστρωμένο περιβάλλον δημιουργικής κουζίνας στον παραδοσιακό οικισμό της Μηλιάς. Η έμπνευση αντλείται από τον ίδιο τον τόπο, τόπο καταγωγής της οικογένειας Μακράκη και ανεξάντλητη πηγή φαντασίας για τους δημιουργούς των γευστικών επιλογών.

Στον ίδιο τόνο, η βιολογική φροντίδα των αμπελώνων που διοχετεύονται στην παραγωγή των προσεγμένων κρασιών της Μηλιάς αντικατοπτρίζεται σε μια σειρά κρασιών που μετατρέπεται σε εκλεκτή Οινογνωσία. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει την γευστική δοκιμή των εμφιαλωμένων κρασιών Makrakis wines, που φέρουν το άρωμα των τοπικών ποικιλιών και υπογραφή ποιότητας.

Για να κάνετε κράτηση τραπεζιού στο εστιατόριο, καθώς και για γευστική δοκιμή κρασιού, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

*ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την περίοδο συντήρησης του οικισμού (τέλος Ιανουαρίου-αρχές Μαρτίου)